dijous, de juny 28, 2007

Passi, passi, que veurà el pati.



El meu pati de veïns és tot un món.
Potser caldria començar dient que el meu pati és especial. Visc a sobre un Bingo (on no he entrat mai, malpensats!) i el pati de veïns abarca tota l'amplada del local, amb la qual cosa des del teu balcó fins al del davant potser hi ha 50 metres. El quadrant del pati el formem 5 blocs de pisos amb uns quants veïns per bloc, amb la qual cosa el repertori de gent és molt ampli, i sempre hi ha algú de guàrdia per poder-te entretenir. Perquè, no ho nego pas, el meu passatemps favorit és el fisgoneig veïnal. Ara mateix, quan he sortit a fer una foto del pati (sí, sóc la del kimono vermell fent fotos del pati) hi havia, que jo hagi controlat, la-iaia-que-abans-tenia-el-balcó-ple-de-flors-i-ara-hi-té-un-cotxet posant una rentadora, l'home de la-parelleta-amb-nena jugant a l'ordinador, i els del pis-d'estudiants-que-no-estudien amb totes les persianes baixades (què deuen fer?). I això amb una repassada ràpida! No vulguis saber tot el que puc controlar amb unes horetes, jejeje!
Vicis a part, aquesta presència constant de gent em fa companyia. És allò que et sents sola i aburrida i de cop veus que un d'un dels pisos d'estudiant s'està empolainant per anar a veure si pesca alguna cosa i ja no et sents tan sola. I quan aquest marxa, encèn el llum l'avi-que-pinta-amarrat-a-la-finestra i es posa a fer feina. I després un altre, i un altre, i així pots passar gairebé les 24 hores del dia, que sembla que facin torns entre ells.
I a mi m'agrada, i penso que quan haguem de marxar del pis ho trobaré molt a faltar. I em torno a quedar badant per la finestra.

7 comentaris:

Puji ha dit...

O sigui, que estàs feta una cotilla, vaja!

És broma. a mi també m'agrada observar els veïns del davant, però estan massa lluny.

Mikel ha dit...

i perque no entras al bingo? diuen que es sopa molt be de preu.. ;-P

mafalda ha dit...

Puji, amb el meu pati de veïns, no ser cotilla és impossible! Si vols, et convido a una tarda de fisgoneig amb beguda inclosa, jejeje!
Mikel, tens raó, m'han dit que per quatre duros hi menges de conya. Però em fa por caure en la tentació. Sóc de mena addictiva, jo...

mossèn ha dit...

un servidor té l'autovia al davant i m'entretinc mirant els cotxes ... un vermell, un camió, els mossos, el ciclista ... coi !!! un elefant !!!!!... salut

Anònim ha dit...

jejeje, i no has preguntat què deuen pensar de tu els altres veïns? Una altra vegada la del quimono vermell fent fotos!

Clint ha dit...

A mi també m'agradava prendre el café amb llet del matí xafardejant al veinat, ara davant la casa nova no hi ha veïns...guanyem en tranquilitat però perdem aquests moments! no es pot tenir tot!

mafalda ha dit...

Mossèn, un elefant? Vull una foto!
pd40 i tant que m'ho pregunto! Per això surto amb el kimono sense res a sota, per donar-los una compensació per les molèsties, jejeje!
Clint, el meu balcó és ampli. Quan t'agafi l'enyorançá fisgonil, només m'has d'avisar i et preparo el cafetó, home!