dimarts, de juny 26, 2007

"A todos los tontos les da por algo"Aquesta gran frase és d'un dels meus alumnes d'ESO de la primera substitució a l'escola pública que vaig fer.
Un crack, aquest vailet, d'aquells que no sabran fer-te una accentuació correcta però que saps que triumfaran a la vida.
Tornant a la frase, últimament em ve molt al cap ja sigui quan en PepeMari comença a deixar anar aberracions sobre anar begut i conduir, com quan jo mateixa vaig i ahir em compro un bonsai al Lidl. Sóc cutre, què voleu que hi faci. Almenys jo ho confesso i no ho pateixo en silenci qual hemorroides (lletja, la comparació!). Ara em miro l'arbret amb carinyo i li deixo anar tot de reflexions que no duen enlloc.
Per això em fastiguegen tant aquests dies d'estiu: per la sensació de no-sé-què-fer que em deixen al cos. El curs ja s'ha acabat i amb aquest la meva estada a Hostalric. Les opos encara estan a mig fer i fins d'aquí uns dies no sabré si puc cremar els apunts o toca tornar-me'ls a estudiar. Fins la segona setmana de juliol no sabré quina escola ni curs em toca l'any que ve. I, és clar, els cursets d'estiu no comencen fins la setmana que ve.
Amb aquest panorama, només em queda passar els dies tan dignament com pugui intentant no posar-me nerviosa per les proves que queden. Suposo que per això m'he comprat el bonsai. Per això, i pel que deia el meu alumne: a todos los tontos...
Salut!

7 comentaris:

Puji ha dit...

Jo en vaig regalar a les meves àvies per Nadal. Per Sant Esteve ja els havien caigut totes les fulles...

STRIPER ha dit...

Mafalda ,lo del bonsai pot estar molt bé pro per molt goix que fasi al moble son d'exterior o sigui que el tens que treure al balco si no et pasara lo mateix que al de l'avia del puji.

Mikel ha dit...

M´ha agradat la frase de no sap accentuar pero tirumfara a la vida...perque jo no se accentuar i ja tinc 31 anys! , espero doncs triumfar a la vida!!! ;-)

Clint ha dit...

Ei has provat d'anar-li foten als mojitos...un ventilador...una butaqueta, cony ara que ho escric no em sona tant malament ni a mi!

Vinga va gaudeix i relaxa't!

mossèn ha dit...

si vols pots vindre a ajudar-me a netejar la casa ... segur que no t´aburreixes !!! salut

mafalda ha dit...

Puji, he llegit que és normal que els caiguin les fulles a la tardor, però no ho sé...
Striper,em pensava que era d'interior, ho diu a la capsa! Però si tu ho dius, et faré cas i tot, jejeje!
Mikel, segur que triomfes. És qüestió de saber vendre allò que saps i dissimular allò que no saps.
Clint, sóc abstèmia total, però puc provar de beure'm tòniques fins explotar.
Mossèn, si feina a netejar ja en tinc a casa! Jo parlava de passar-m'ho bé!

Per cert, avui ja he fet la segona prova. Només queda la tercera que serà la setmana que ve o l'altra.

Cardonina ha dit...

Vaja, vaja, pero si tens una altra planta a casa!
La de menta te la vas comprar perque el bonsai ha passat a millor vida? o perque ha canviat de pelatge????