diumenge, de juny 24, 2007

D'oposicions i revetlles



Per fi, ahir vaig fer la primera prova de les oposicions: l'examen d'un tema dels 28 del temari.
Convocats a les 10 del matí, ens vam amuntegar qual ramat de xais esperant que ens fessin passar un per un i amb el DNI a la mà per comprovar que érem allà i entregar la programació. A les 10.30 ja havíem acabat amb aquest paripé i fins a les 11.30 no començava l'examen! Va ser en aquella hora quan vaig posar-me més nerviosa, rodejada de gent preguntant-me quin tema em faria més gràcia que sortís, sentint allò de: "no em sé res, suspendré segur". (mentida!!!!! sempre ho diuen els qui han estudiat més, que us tinc calats!).
Per qui no sàpiga com van les opos d'un mestre, es tracta d'un examen, la presentació d'un treball (programació didàctica) i la defensa d'aquest treball davant del tribunal. O sigui, tres factors que influencien: sort, saber-te vendre i conèixer algú del tribunal, jejeje. En el meu cas, no es dóna pas això últim, i per tant hauré de confiar en la sort i la meva capacitat d'auto-bombo.
De moment, el tema d'ahir tampoc va ser dels més difícils, però sempre et queda la sensació de "podria haver dit això o allò altre..."
Total, molts nervis, que encara s'allargaran unes setmanes més fins que s'acabin totes les proves.
I la revetlla? Aigualida, amb el nerviosisme encara dins del cos per tots els dies d'espera fins ahir. Veure quatre petards, menjar moooooolta coca, això sí, i a intentar dormir. (no ho he aconseguit, l'insomni ataca de nou!).
En fi, espero que hagueu tingut molt bona revetlla tots i totes.

5 comentaris:

mossèn ha dit...

els examens son fotuts, sí senyora, però quan els aprobes ... ja no importa el que has hagut de patir !!!! vinga, ànims !!! salut

Mikel ha dit...

anims!! que aixo ja esta fet!!!

Anònim ha dit...

Primera prova superada!!!!!

Dius que aquesta setmana hi ha més proves? et refereixes a defensar la super programació que t'has currat??? o alguna altra cosa???

la meva revetlla, tambe aigualida, per si et serveix de consol, pero aixo si, com tu , coca per tots costats!!! jejeje

Petunikus!!!!

mafalda ha dit...

Gràcies, reis!
Encara em queden dues proves: la lectura de l'examen dimarts 26 de juny, i la defensa de la programació, encara sense data.
Us mantindré informats!

Clint ha dit...

Eps noia, tot controlat veig! així m'agrada! ara a practicar l'autobombo...