dijous, de gener 24, 2008

Malson


Pronto todo esto habrá pasado. No será más que un recuerdo, algo que contar a los nietos, arrinconado por un montón de cosas bonitas que te van a pasar”.

Això és, més o menys, el que em deia fa dos dies la infermera, quan, estirada en aquell llit d'urgències ginecològiques, li vaig confessar que tenia por.


I és que segurament és por el sentiment que més m'ha dominat aquests dies. Això, i grans dosis d'incertesa, que és quelcom que a mi em produeix encara més por.


En menys de 24 hores, vaig passar de creure que tenia un trastorn hormonal “normal”, a descobrir que estava embarassada i d'aquí, a saber que era ectòpic i que, per tant, cal avortar.

Des d'aleshores, la meva vida és un caos. Visc amb angoixa el fet de veure com he perdut el control de tot, començant pel meu propi cos.

Les hores passen, els metges canvien, i la única cosa que em diuen que puc fer és esperar. Descansar i esperar. I a mi les esperes em desesperen. I més quan no sé què coi estic esperant.


És per això que s'ha apoderat de mi un creixent estat d'impaciència. Vull que passi el temps i vull que ho faci ja. I recuperar el control del meu cos, i tornar a treballar, i barallar-me amb els nens que diuen que no volen pintar la fitxa, o amb l'A que em diu que avui em toca anar a nedar. I oblidar-me de tot. Aconseguir el què deia la infermera, convertir-ho només en un mal record.

7 comentaris:

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Totes les coses a la vida tenen el seu què. El principal, potser el més important, és que sapiguem ... perdó, intentem, volia dir ... mantenir la calma, o la mínima calma per no tornar-nos bojos.

Realment és un cop molt dur, per una dona, un dels cops més durs que poden rebre ... i em sap moltíssim greu, xiqueta.

Com deia aquell "Tot el que no ens mata, ens fa més forts". El que no deia són les pors personals que s'han de superar per aconseguir aquesta fortalesa.

Molts ànims, xiqueta. Ets una campiona, ja ho saps. D'aquí a uns dies tot només serà un record, trist com el que més, però un record que et farà tirar endavant amb més força si cap.

Petonets per a tots dos!

Clint ha dit...

Ei! que ahir vaig sentir que s'acaba el judici de les coques i vaig pensar en tu! i ara llegeixo això, ostres em sap molt greu...Una abraçada ben forta!

Anònim ha dit...

No pensis que has avortat, perquè un embaràs ectòpic no és un embaràs que pugui arribar a res. A mi em va ajudar quan em va passar el mateix que tu: tenia punxades, vaig a la revisió ginecològica, després de la revisió vaig perdent, m'escapo un matí de la feina per una revisió d'urgència i al vespre m'havien fomut l'anestèsia total.

Però ara, torno a estar embarassada, i després d'haver comprovat que tot era a lloc, l'ectòpic quedarà com una historieta per explicar...

mossèn ha dit...

ànims ... una abraçada ben forta !!! ... salut

Puji ha dit...

Ànims bonica!

Eva ha dit...

noia, ha de ser fotut passar per una cosa així, però espero que els anims se't recuperin aviat i finalment puguis donar la raó a la infermera.

zel ha dit...

Quina merda... Ja m'estranyava, tants dies... Procura estar tranquil.la, és dur, però no en trauràs res, si és ectòpic, ja saps que passa, i és ben cert, recuperar el control del cos, quina gran veritat! Petons, reina, anima't, si pots! Els nens t'ajudaran, ja ho saps...