dimarts, de gener 08, 2008

De justícia


Ara mateix, l'A es troba declarant en un jutjat de La Bisbal. Hi és com a "part perjudicada" en el judici contra la fleca Gusó per la intoxicació amb coques de Sant Joan l'any 2002.

El primer que caldria observar és que la justícia, en aquest país nostre, no és allò que poguérem dir ràpida: han calgut 5 anys, un arxivament, una reobertura i un aplaçament per a arribar fins al judici actual.

El segon punt fa referència a allò que reclamem. Avui, quan parlava amb A sobre una de les preguntes que li formularien a la tarda, ens ha sorgit el debat: volem indemnització?
És evident que no vàrem posar la denúncia per a rebre cap compensació econòmica. Vàrem fer-ho única i exclusivament, davant la nul·la reacció dels amos d'aquesta fleca amb les persones afectades. Fa més de 5 anys de tot plegat i mai, MAI, s'han dignat a demanar disculpes, i això ens indigna.
D'altra banda, és cert que aquesta intoxicació va suposar-nos uns dies difícils, dolorosos i angoixants. A casa vaig tenir pare, mare, parella, germà i amiga intoxicats, dos d'ells, força greus, amb uns dolors i unes febrades que no desitjo a ningú que conegui. L'A va perdre dies d'estudi a una setmana pels exàmens de la facultat; però a banda d'això, també va produir-li un malestar i decaïment que per bé que el pitjor ja havia passat, va perdurar ben bé 2 mesos.

No espero gran cosa d'aquest judici. Em queda, però, la tranquil·litat de saber que, almenys, hem fet allò que crèiem de justícia.

9 comentaris:

Clint ha dit...

A veure si aquesta vegada és la darrera doncs! Que tingueu sort!

Per cert i tu què, no vas menjar coca?

mafalda ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
mafalda ha dit...

A mi no m'agrada la crema, jejeje! Vaig comprar-me'n una de individual sense crema per a mi.
A casa tothom em mirava malament, quan van començar a trobar-se malament i jo estava bé ;P

mossèn ha dit...

ben fet ... salut

ÀnimaAlada ha dit...

jeje sospitós, tots caient com a mosques i tu fresca com una rosa! Jo també t'hagués mirat malament!Que hi hagi sort!

zel ha dit...

Ostres, reina, quin "yuyu" això d'haver de declarar després de tot aquests temps, que tingueu sort. Jo no vaig menjar-ne, la coca de crema de sant Joan no em diu res. Per cert, t'he deixat un coi de "meme" per si el vols fer, fa riure, més que res. Petonassos. Eh que no t'he dit bon any? Doncs això, bon any!

Mikel ha dit...

es vergonyos haver dé sperar 5 anys perque es faci un judici , simplement lamentable.

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Fa falta una mica de justícia a la vida!! Hombreya!!!

Que torni Maria Luisa Seco ... bueno, serà difícil perquè es va morir ... però bueno!!!

Petonets

Dani R. ha dit...

Potser és una mica trist però l'indemnització és l'únic mecanisme de compensació que funcionaria passats 5 anys. Així que SI, indemnització i el més elevada possible.

G77