dilluns, d’agost 06, 2007

Pluja d'agost


Plou. La pluja que semblava no acabar d'arribar mai, per fi a fet acte de presència. I ho ha fet com a mi m'agrada, amb una bona tempesta.
El cel de Girona s'ha enfosquit de cop i ha començat l'espectacle de llamps i trons que acompanyava el teló d'aigua que queia sense fi.

M'agrada que plogui. M'agrada, sobretot, veure ploure mentre estic a casa. Contemplar l'espectacle de la natura des d'una posició segura, sabent-me protegida per les quatre parets de l'habitació.

Ara, per exemple, escric aquestes paraules des del meu raconet del menjador. Sobre l'escriptori, l'espelma de canyella que fa temps que crema, i un pot de llapis de fusta dels que m'agraden tant. I mentrestant, de fons, el so de l'aigua i els trons, i del degoteig de la pluja en topar amb la barana del balcó.

Quan d'aquí unes hores em fiqui al llit, ho faré posant-me de cares a la finestra, per poder seguir contemplant l'espectacle mentre l'A m'abraça i em sento protegida per ell i per la fina tela dels llençols.

7 comentaris:

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

A Esparreguera també va ploure, ue ue ue ue.

Jo no sé si m'agrada més quedar-me a casa veient com plou o fer una volta, sota un paraigües, clar, i deixar-me envoltar del perfum de la pluja, del soroll de la pluja, ... és genial

Un petó i bon dia, senyoreta!

Petjada ha dit...

La pluja té un cert toc de màgia, no sé si és l'olor, el soroll, o ella en si mateixa.

Anònim ha dit...

Aqui la tormenta se fue preparando desde mediodia y cuando descargo a eso de las 8 fue todo un espectaculo digno de verse desde la terraza.. hasta que nos tuvimos que pasar dentro porque nos mojabamos. Que agradable el olor despues de la tormenta.
Me alegra saber que vuelves a estar ahí, te echaba de menos. Bucanero soño hoy contigo.

mossèn ha dit...

és tot un espectacle ... salut

Anònim ha dit...

Si Mafaldaot un espectacle las tempestas aixo si desde un lloc segur, i els despres las olors i els colors son també per viure .

Puji ha dit...

Quina tempesta més ben parida, eh?
A Barcelona ha durat tota la nit. A mi també m'agrada molt mirar-les...però ben resguardadet, clar.

mrpage ha dit...

Jo estava de vacances i la tempesta em va inundar part de la tenda. Per tant i disculpin la expressió, em cago en la puta tempesta.

Tot i aixó, jo si estic a casa, també m'encanta que plogui i fort.