dimarts, de juny 09, 2015

El nostre primer Festivalot. O com passar un cap de setmana de somni amb música a cada racó.

Costa resumir en poques paraules el que hem viscut aquest cap de setmana a la primera edició del Festivalot, el festival de música en família de Girona.
Han estat dos dies intensos de música, rialles, descobertes i gresca sense parar, recorrent amunt i avall uns carrers de Girona que respiraven música a cada racó.

Des de l'inici del festival, en què només era un projecte que Els Amics de les Arts acabaven de fer públic, vam trobar-ho d'allò més interessant: una proposta per passar dos dies de música en família en una ciutat meravellosa i que tenim ben a prop, Girona.
Així doncs, vam anar-ne seguint cada pas que anaven fent, atents a totes les accions prèvies que anaven proposant.
Va ser així com vam conèixer la seva acció d'amagar d'entrades amagades a les biblioteques de la ciutat. Una mica de sort i molt treball en equip, i vam ser els afortunats guanyadors del primer enigmot, amb el premi de 3 entrades per a anar a veure l'espectacle La Nora i el jazz.
Com a cirereta del pastís, a més, ens vam convertir en la cara familiar del festival a la televisió i vam poder conèixer dos dels components del grup i la directora del festival, una persona encantadora que s'ha desfet en atencions tan aleshores com aquests dos dies del festival.
Tan ella com en Ferran Piqué i en Joan Enric Barceló, ens han tractat com a autèntics membres VIP, saludant-nos i ajudant-nos a cada pas i tractant a les nenes com a autèntiques princeses a qui fes temps que haguessin conegut.  Els ho agraïm profundament.

Com us deia, resumir aquests dos dies de festival és extremadament complicat. Hem gaudit de 5 concerts, 3 de gratuïts i 2 de pagament (tot i que un fos amb entrades regalades, jejeje!) i que van des de l'animació infantil, el pop, la música clàssica o el jazz. Hem pogut participar en un taller de creació musical en què la gran va demostrar una aptitud per a la composició que deixava bocabadat a més d'un dels presents. Hem compartit anècdotes i rialles amb coneguts del món 2.0 a qui em tingut el plaer de desvirtualitzar i, als quals, a partir d'ara, ja podem anomenar amics. Hem viscut la ciutat de Girona com poques vegades l'havíem tastat, visitant racons que es convertien màgics per obra del festival. I hem gaudit de música, molta música. A cada racó, a cada cantonada.

Dos dies meravellosos en què hem gaudit en família (i com m'arriba a agradar fer-ho!) i hem pogut obrir a les princeses el gran, meravellós món de la música.

Ja estem delerosos de la segona edició. Ens veiem al Festivalot!