dimecres, de juny 27, 2007

Anar-se'n al "carajo"


El prota d'El hijo de la novia, peli de la que sóc una fan vehement, diu en un moment donat que ha descobert allò que vol:" quiero irme al carajo".
Més d'una vegada m'ha passat com a ell, de fet, l'entenc a la perfecció. De vegades, saturada per tot plegat, cansada d'una lluita constant contra els elements, també me n'he volgut anar a fer punyetes, que suposo que seria la traducció catalana més aproximada.
No em mal interpreteu, sóc perfectament conscient que fugir no porta enlloc, que ja te'n pots anar a l'altra punta del món, que els problemes seguiran allà mateix. És, senzillament, que a vegades necessito una treba, un baixar del món per tornar-hi a pujar passats uns dies. I aquest és un dret que crec que tots plegats ens mereixem.
Jo, com alguns de vosaltres, he hagut d'aguantar i aguanto situacions que ens arriben a desgastar de tal manera que ja no saps ni qui ets ni què coi hi fas aquí. Malalties pròpies o de familiars, presions a la feina, tensions amb la parella, ... són tot un seguit de situacions que en donar-se plegades poden arribar a deixar-te en un KO tècnic durant força temps.
És aleshores, quan, veient que necessito una pausa, crido als quatre vents que vull anar-me'n al carajo, que ja no puc més, que durant 24-48 hores no sóc germana, amiga, filla, treballadora, ... de ningú a no ser en cas d'emergència. I el cas és que, si bé algú no ho entendrà, tothom m'ho respecta i ningú m'ha dit mai perquè ho faig o ho deixo de fer.
Ara, doncs, amb uns quants dies d'antel·lació, us aviso que en acabar les opos, servidora se n'anirà al carajo un parell de dies aproximadament. Esteu avisats.

PD: S'accepten suggerències de llocs BBB per anar-se'n al carajo

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Mafalda,
Que t'ho passis de conya al carajo, i si el bonsai fora molta gent els compra per fer maco al pis, i es moren ay el regas amb aigua d'ampolla o reposada no directe de l'aixeta,.
Petons

Puji ha dit...

Què tal carajo d'or, ciudad de vacaciones?

mossèn ha dit...

en moments d´aquests la millor solució és el WC !!!! et cal una purificació de cos, pensament, ànima i surts com a nou !!!! bé, si surts ... salut

Anònim ha dit...

És una situació normal, de quan en quan necessites posar ordre intern. BBB? Encara en queden? Ara mateix et recomanaria buscar un poblet tranquil de muntanya.

mafalda ha dit...

Gràcies pels comentaris, Stripper, quan torni d'EL Carajo, et comento el què.
Puji, em sap greu (mentida!) però carajo d'or no m'atrau massa. Algun altre suggeriment?
Mossèn, ja ho he provat, però estic pensant que potser un millor un WC d'hotel de tropescentes estrelles on, a més, no hauré de pensar en si ho he de netejar després!
pd40, es nota que saps de què parlo. I sí, existeixen, però ara va el meu maridet i diu que n'està fart de perdre'ns sempre allà mateix.